Nyheter
2018

Vi viser vei! Velkommen til magiske Kadetten.

Velkommen til magiske Kadetten.

Vi viser vei! Velkommen til magiske Kadetten.

28/6/2018

Du er ikke bare den første Kadetten-gjesten noensinne, i år skal vi innvie et helt nytt sted! Strender og stupetårn er pusset opp og står klart for å ta oss imot, på det vi ubeskjedent kaller et av landets flotteste festivalområder. Alt bare noen få minutter hjemmefra.

For tiden jobber et team på 15 personer med å dekorere og snekre sammen Kadettens profil. Og fra du går av toget (eller hva du nå måtte foretrekke for å komme deg til Sandvika) vil du merke at det er festival i nærheten. Følg spesialdekorerte skilter fra toget og til festivalområdet, der du vil finne Kadetten-universet.

Ideen er å skape en intim stemning på det nyoppussede området, et sted du vil føle deg som hjemme, med enkel tilgang til mat, drikke og andre praktiske gjøremål. Trenger du en pust i bakken kan vi anbefale vår egen «chill zone», eller hvorfor ikke ta med alle vennene dine og forevige øyeblikket i en av våre fire foto-booter? Se dessuten opp for kunstnerkollektivet Duer og deres festivalkunst. Du vil bli overrasket.

Vi kaller oss ikke strandfestival uten grunn heller. Profilgjengen vår har gjort sitt ypperste for å skape magi på et sted der sjøen setter stemningen. Blomster, sandstrender og sjø. På Kadetten er det DU som står i fokus. Bare følg skilt og lyslenker, så bjudar vi på resten!