Nyheter
2020

Vi er nominert til to arrangørpriser!

Årets nykommer og årets profil!

14/2/2020

Vi er så heldige og har blitt nominert i hele TO kategorier hos Arrangørprisen 2020 av Norske Konsertarrangører!

Første nominasjon er årets nykommer, der juryen blant annet sier at det er få festivaler som retter seg mot et så ungt publikum, med en så spesiell urban profil. Målgruppen vår er 18-25 år, og i fjor var vi tross alt utsolgt med 12.000 besøkende hver dag!

Andre nominasjon er for årets profil!

Om profilen
Kadettens profil er inspirert av urban kultur med en moderne tvist. Logoen er utformet med en “edge” der T’ene i navnetrekket danner en bro (inspirert av Kalvøya-broen), og en “K” med særpreg som kan trekkes ut og brukes som eget profileringselement i situasjoner der det ikke er plass til hele navnetrekket, eller av rent estetiske årsaker der man vil tone ned eksponeringen. Profilen bæres av friske farger som endrer seg med tiden, de grafiske elementene er stilisering og abstrahering av opplevelser fra festivalen (solnedgang, sjø, strand, musikk, etc.).

Slik er juryens faglige begrunnelse:

En ren og enkel visuell profil, med små og klare elementer/ikoner som er relevante for hva de tilbyr publikum. Ikonene er praktiske og lett anvendelige til å kommunisere og veilede publikum til ulike brukeropplevelser. Logoen er også fint integrert i designen, som gir en allsidig visuell profil til bruk på både merchandise, plakater og digitale plattformer.

Tusen takk til Fortress Reklamebyrå for det fantastiske designet som kjennetegner Kadetten!

Medlemmer av NKA kan forresten stemme på Kadetten for årets nykommer og profil.

Les mer om nominasjonene her.