Nyheter
2018

To ferske norske navn til Kadetten 2018!

14/3/2018

Dagens artistslipp er begge fra Norge og representerer hip-hop, indie- og urbanmusikken. Vi gleder oss veldig til å se Ivan Ave på scenen 3.juli! Og ikkeminst Lil Halimas første festivalopptreden onsdag 4 juli.

Programmet for Kadetten nærmer seg nå komplett og vi har endelig lagt ut dagsbilletter. 
Psst. Kun 300 festivalpass igjen til vårpris! Alle typer billetter kan kjøpes her

IVAN AVE (NO)

Ivan Ave, også kjent som "Norges beste på engelsk" har vært i rap-gamet lenge. Han har jobbet med store artister og produsenter som Kaytranada og Mndsgn.

29 år gamle Ivan Ave, opprinnelig fra Vinje i Telemark, har de siste årene blitt en markant stemme i hiphop-undergrunnen, både i Norge og utenlands. I 2016 kom det kritikerroste debutalbumet Helping Hands, og etter hans nye plate "Every Eye" som kom ut i November beviste han nok en gang at hans engelskspråklige flow ikke kunne målbindes med andre norske artister.

 

LIL HALIMA (NO)

Lil Halima ble signert til Universal Music allerede som 18 åring! Dette er en artist vi garantert får høre mye fra i løpet av de kommende årene.

Lil Halima er fremdeles et delvis ubeskrevet blad, men det vil ikke vare lenge. Hun leverte en meget solid prestasjon under årets By:Larm og 19-åringen fra Bardu i Troms befinner seg i grenselandet mellom indie- og urban musikken med afrikanske rytmer inspirert av platesamlingen til sin kenyanske far.