Nyheter
2018

Tirsdagen fylles opp med nok en kvalitetsbooking - Goldlink!

7/4/2018

D’Anthony Carlos bedre kjent som GoldLink gjør det veldig bra i musikk-gamet om dagen og har vokst til å bli en ultramoderne artist innenfor hip-hop sjangeren. Denne uken ble det klart at rapperen blir å finne på programmet til Kadetten tirsdag 3. juli - og vi gleder oss veldig til festivalen kicker i gang!

GOLDLINK (US)

24-åringen albumdebuterte i fjor med det kritikerroste albumet "At What Cost" og ble i samme slengen nominert til en Grammy. Med over 100 000 000 avspillinger hos Spotify av singelen "Crew" har rapperen GoldLink etablert seg til å bli et av de mest interessante og populære stemmene innenfor urbanmusikken.

GoldLink begynte å lage musikk som en gøy liten hobby etter at han uteksaminerte fra videregående skole. Hvem skulle trodd at hobbyen til 93-modellen skulle bli en super stor suksess. I 2014 ga han ut miksteipen "The God Complex", og det anerkjente magasinet Complex kåret miksteipen til et av de beste prosjektene laget i første halvdel av 2014. Miksteipen nådde etterhvert øret til stjerneprodsenten Rick Rubin som videre ledet til et samarbeid med den kanadiske DJen og produsenten Kaytranada.

For tiden erobrer GoldLink hjemlandet og Europa fra scenekanten, der han for alvor beviser at han er en av urbanmusikkens dyktigste artister. Pssst! Vårtilbudet gjelder fortsatt og det er kun 100 festivalpass igjen til en juicy pris! Førstemann til mølla. Billetter finner du her. Vi ses!