Nyheter
2018

Stefflon Don til Kadetten onsdag 4/7!

20/2/2018

STEFFLON DON (UK)

Hun stakk nylig av med prisen for beste nykommer på NME Awards-utdelingen. Nå kan du se henne på Kadetten tirsdag 3. juli! Psst. Kun 200 festivalpass igjen til vinterpris, ikke gå glipp av mulighet å
skaff dere pass
her.

Sefflon Don har vakt furore med sin direkte, tøffe og kompromissløse stil, og har allerede skrevet en rekordkontrakt med plateselskapet Universal og samarbeidet med Drake og French Montana. Nå kommer «den engelske Nicki Minaj» til Kadetten i Sandvika. Årets beste strandfest finner sted den 4. og 5. juli på Kadettangen.

Stephanie Allen ble født av jamaicanske foreldre i Birmingham, men vokste opp i Rotterdam i Nederland. Som 14-åring flyttet hun til London og begynte sin karriere som rapper. Hun samarbeidet med en rekke store hiphop/RnB-artister, før hun slo igjennom for fullt med miksteipen «Right Thing» i 2016.

Året etter klatret hun høyt på listene med låter som «Hurtin’ Me» (feat. French Montana) og Jax Jones’ «Instruction». Ryktene skal ha det til at hennes samarbeid med Drake snart kommer ut, og at Dons debutalbum er like rundt hjørnet. Sefflon Don driver dessuten sitt eget plateselskap og regisserer sine egne musikkvideoer.