Nyheter
2019

Ski Mask the Slump God og Yomi lagt til i lineupen!

H.E.R avlyser, amerikansk rap-fenomen og norsk stjerneskudd bekreftet

Ski Mask the Slump God og Yomi lagt til i lineupen!

Det er utrolig trist å gi nyheten om at H.E.R dessverre måtte avlyse sin konsert på Kadetten i sommer. Vi vet flere hadde sett frem til R&B-artisten, men vi har fått inn to brennheite artister i stedet, som et plaster på såret.

Som en av de fremste representantene for den mye omtalte sjangeren, Soundcloud-rap, er Ski Mask the Slump God blitt en av rappens store verdensstjerner, og gjorde rent bord med albumdebuten «Stokeley»på tampen av 2018. Bak ham lå en lang rekke singler og miksteiper, som alle understreker hans talent for å skape variert og meningsfull trap-rap.

– Det er ekstra hyggelig å kunne offentliggjøre Ski Mask the Slump God til Kadetten. Han har overlegent tronet øverst på publikummet vårt sine artistønskelister, og det har nærmest vært et folkekrav å få ham hit. Det kommer til å svinge bra foran scenen når han endelig kommer, sier booking-ansvarlig i Kadetten, Toffen Gunnufsen.

Ski Mask, eller Stokeley Clevon Goulbourne fra Fort Lauderdale i Florida vokste opp med jamaikanske foreldre og deres musikk, samtidig som han nevner Busta Rhymes, Missy Elliott, Wu Tang Clan og Lil Wayne som inspirasjonskilder. 17 år gammel møtte han den nå avdøde rapperen XXXTentacion på et ungdomsanstalt, og de to begynte raskt å samarbeide om låter og innspillinger.

I tillegg ble det i dag klart at det norske supertalentet Yomi kommer til oss! 17-åringen fra Stovner i Oslo begynte karrieren som del av kollektivet HipHop10, men er nå signert på internasjonale Warner Music. Yomi har dessuten bidratt musikalsk til den norske ungdomsfilmen «Battle» og har gitt ut singlene «Kom nærmere», «Ta det ned» og «Erfaring». Han omtales av flere som et navn å virkelig regne med i framtiden, og har blitt sammenlignet med både Cezinando og Arif.