Nyheter
2020

Siste nytt om refusjon

Her kommer siste nytt om refusjon!

Siste nytt om refusjon

30/6/2020

På grunn av avlyst festival blir det om en kort stund mulig å søke om penger til tilbakebetaling! Kadetten vil refundere 100% av billettsummen (minus gebyret) til alle som har kjøpt billett. Nå venter vi kun på at søknadsportalen skal åpnes i begynnelsen av juli slik at vi kan sende inn søknad og motta penger for å tilbakebetale alle med billett! Det er altså ikke billettkjøperen som skal sende inn søknad.

Spørsmål og svar

Må jeg sende inn søknad selv?

Nei, billettkjøpere trenger ikke å gjøre noe og vil få pengene direkte inn på konto

Når kan vi vente oss pengene på konto?
Regjeringen har i første omgang valgt å utbetale kompensasjon til arrangementer som skulle avholdes fra 5.mars til 15.juni. Neste kompensasjonsrunde vil omfatte perioden for Kadetten. Staten gikk først ut og sa at ordningen for Kadetten og flere skulle være på plass i begynnelsen av juli. Nå har staten gått ut å sagt at det blir forsinkelser, og utbetaling av kompensasjon kan ventes i løpet av september. Dette syntes vi er for dårlig, men får dessverre ikke gjort noe med.

Hvorfor må Kadetten vente på kompensasjonsordningen?

Kadetten skal tilbakebetale alle billettkjøpere samtidig og har ikke mulighet til dette før staten utbetaler kompensasjonen. Det er ikke noe komplisert rundt dette, bare litt leit at Kadetten og våre gjester må vente på at staten er klar med sin ordning.

Kan jeg få endret kontonummeret pengene blir utbetalt til?

Da må du eventuelt kontakte Hoopla eller Universe/Ticketmaster.

Kan jeg bytte billetten min inn i en billett for Kadetten 2021?

Nei, dessverre går ikke dette:(

Hva skjer med vervepremiene og poeng for de som skulle hatt dette i år?

Kadetten ønsker kompensere alle som har vervet andre. Vi kommer tilbake til dette når billettene for 2021 legges ut. Dette vil forhåpentligvis skje i slutten av september.

Kadetten og hele crewet syntes hele situasjonen er lei men gjør vårt ytterste med å følge opp rammene gitt fra staten og holde våre gjester informert hele veien. Håper alle har en fin sommer og at man tar vare på hverandre i den noe spesielle sitasjonen som har oppstått.

Her finner du informasjon og tiltak fra Kulturrådet knyttet til koronaviruset.