Nyheter
2020

Siste nytt om refusjon

Her kommer siste nytt om refusjon!

Siste nytt om refusjon

19/10/2020

Kadetten vil refundere 100% av billettsummen (minus gebyret) til alle som har kjøpt billett. Kadetten venter fortsatt på kompensasjonsmidler fra staten, som igjen skal tilbakeføres til våre gjester. Dessverre har staten (ved Kulturrådet) utsatt kompensasjonen, flere ganger, siden juli. Siste nytt (14.10.2020) fra staten er at dette kan ta opptil 6 uker til. Les mer her.

At staten allerede har brukt over 6 måneder - og fortsatt utsetter kompensasjonen er utrolig kjipt! Kadetten kan ikke annet enn å beklage og håpe på at staten ikke utsetter dette flere ganger.

Så fort kompensasjonen er på plass vil alle gjester få tilbakeført sine penger. Dette går automatisk og man trenger ikke foreta seg noe.

Igjen så må vi bare beklage situasjonen. Heldigvis er det gode nyheter på vei. Så fort alle har fått sine penger tilbake skal Kadetten sørge for å ha noen super-snasene headlinerer klare! Det er bare for deg og dine å holde av Kadda-datoene; 29. og 30. juni 2021!

Det blir festival i Bærum til neste år!


Spørsmål og svar

Hvorfor må Kadetten vente på kompensasjonsordningen?
Kadetten skal tilbakebetale alle billettkjøpere samtidig og har ikke mulighet til dette før staten utbetaler kompensasjonen. Det er ikke noe komplisert rundt dette, bare litt leit at Kadetten og våre gjester må vente på at staten er klar med sin ordning.

– Kan jeg få endret kontonummeret pengene blir utbetalt til?
Da må du eventuelt kontakte stedet du kjøpte billett gjennom; Hoopla, Universe/Ticketmaster eller Verve.

– Kan jeg bytte billetten min inn i en billett for Kadetten 2021?
Kadetten ønsker å tilby bytte av billett 2020 til 2021, for de som ønsker dette. Mer informasjon kommer samtidig som kompensasjonenen kommer og refusjon blir utbetalt.

– Hva skjer med vervepremiene og poeng for de som skulle hatt dette i år?
Kadetten og Verve ønsker å kompensere alle som har vervet andre. Mer informasjon kommer når billettene for 2021 legges ut.

Veien videre

Kadetten og hele crewet syntes hele situasjonen er veldig lei og er inneforstått med belastningen dette er for oss, leverandører og ikke minst gjestene våre. Festivalen gjør vårt ytterste med å følge opp rammene gitt fra staten og holde våre gjester informert hele veien.

Håper alle har en fin høst og tross utfordringer med kompensasjonenen, håper crewet at kompensasjon nå løses i november og at vi alle kan glede oss til festival i 2021.

Her finner du informasjon og tiltak fra Kulturrådet knyttet til koronaviruset.