Nyheter
2020

Refusjon av festivalbilletter

Her kommer det info om refusjon!

Refusjon av festivalbilletter

15/5/2020

25.april ble Kadetten pålagt av Norske myndighetene å avlyse årets festival da forbudet mot store arrangementer ble forlenget til 1.september.  Det var utrolig leit og berørte så mange. Publikum, ansatte, artister, leverandører og hele kulturnorge. Dessverre vil det enda ta noe tid før refusjon gjennomføres. Det positive er at Kadetten går inn for full refusjon uten forbehold.

Kadetten vil refundere 100% av billettsummen (minus gebyret) til alle som har kjøpt billett.

Vi håper på forståelse og lover å komme med gode nyheter både på tidspunkt for refusjon, og ikke minst rundt Kadetten 2021!

Spørsmål og svar

Når kan vi vente oss pengene på konto?
Regjeringen har i første omgang valgt å utbetale kompensasjon til arrangementer som skulle avholdes fra 5.mars til 15.juni. Neste kompensasjonsrunde vil omfatte perioden for Kadetten. Det betyr at utbetaling av billettrefusjon ikke skjer før kompensasjonsordningen for Kadetten sin periode er på plass fra regjeringens side.

Hvorfor må Kadetten vente på kompensasjonsordningen?
Kadetten skal tilbakebetale alle billettkjøpere samtidig og har ikke mulighet til dette før staten utbetaler kompensasjonen. Det er ikke noe komplisert rundt dette, bare litt leit at Kadetten og våre gjester må vente på at staten har ordningen klar.

Kan dere refundere billetter til noen hvis de har spesielle grunner?
Nei, det er ikke mulig for Kadetten å fordele blant gjester eller at noen prioriteres før andre. Alle gjester vil få tilbakebetalt samtidig.