Nyheter
2019

Places+Faces (UK), Pasha, Kriminell Kunst og Isah til Kadetten

Fire nye navn på plakaten!

8/4/2019

Kadetten nærmer seg med stormskritt, og vi er veldig glade for å kunne annonsere fire (!) nye acts til festivalen vår!

Livsstils, kles- og partybrand-et Places+Faces har siden oppstarten for seks år siden, tatt internettet med storm, og deres klubbkvelder, pop-up-butikker og utstillinger har gitt dem fans som Lil Yachty og Kanye West.

– At musikkuttrykk kommer i nye former er vi bare glad for her på Kadetten, og Places+Faces stråler av kreativitet og skapertrang. De vil sette en perfekt ramme med sitt DJ-show, sier booking-ansvarlig i Kadetten, Toffen Gunnufsen.

I tillegg ble det klart at lokal-helten Pasha kommer tilbake for andre året på rad. De siste årene har han spilt på utallige klubber og konsertsteder over hele landet, og det er på scenen Pasha virkelig viser hvilken utrolig karisma og tilstedeværelse han har som artist. Nylig headlinet han Rockefeller for første gang, og etterlot seg et stort fotavtrykk på bransjefestivalen SXSW i Texas tidligere i år. På Kadetten er Pasha på hjemmebane, og det vil merkes.

Kriminell Kunst er hiphop-legender i hjembyen Stavanger, og duoen slapp sin første EP allerede i 2011. Som utpregede hjemmebane-spillere har rapperne Tore Pang og Wayne Jenzki fast plass på vors-spillelister og hjemme-alene-fester i hjembyen. Kriminell Kunst har vært Ukas Urørt, Årets live-act i Natt&Dag og vært listet på radiokanaler over hele landet.

19-åringen Isah detonerte for alvor i offentligheten da Karpe plutselig var på telefonen og ville ha ham med på suksessen, «SASPLUS/SAS PUSSY». Stavanger-artisten var riktignok kjent i undergrunnen medlåter som «Lollipop», «Seint» og «Fantasi», men å gå fra dagjobb til turne med landets største gruppe, i løpet av noen minutter, er et stort steg videre i karrieren. Isah er en artist det vil bli spennende å følge videre, og Kadetten vil være en ypperlig mulighet til å bevitne stjerneskuddet.