Nyheter
2018

Hele norges hiphopyndling Myra er klar for Kadetten!

28/2/2018

MYRA (NO)

Myra er en fremadstormende artist i det norske hiphop-miljøet. Myra føler seg selv og det gjør vi også! I sommer spiller hun på Kadetten!  

MYRA ville bare legge ut den første låten sin "Hold an" på SoundCloud seint på høsten i 2016. Litt over et halvt år etter hadde hun blitt en av de største snakkisene på bransjefestivalen by:larm (dagbladet beskrev henne som "et vendepunkt i norsk rapmusikk"), gitt ut låten "Ventet på deg" med Lars Vaularog fått Leo Ajkic som manager. 

At hun fikk oppdraget å synge Bergens nasjonalsang Nystemten før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen i juni forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for Myra."Folk har mange forventninger til hva jeg skal være, men jeg prøver mest å bare være meg selv.

"Singelen "Link opp" (produsert av Kvamkollektivet) er umiskjennelig Myra. Sensuelt, nært og deilig melodisk med en herlig glimt i øyet uten noen gang å bli tullete. Med en iboende kulhet i stemmen som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass har Myra på kort tid fått en dedikert fanbase. Myra sin siste singel "Lever i Bassen" ble gitt ut 15. september og gikk rett inn på P3 sin B-liste.