Nyheter
2018

Marshmello - artisten uten ansikt headliner Kadetten!

25/2/2018

MARSHMELLO (US)


Kadetten passet inn i turnéplanene til Marshmello og tirsdag 3. juli kommer han til Kadettangen. Mannen som få vet hvordan ser ut er en veldig spennende karakter innen den elektroniske musikken og ikkeminst hyperpopulær! Festivalpass til årets strandfest finner du her.

Få vet hvem som skjuler seg bak den karakteristiske masken formet som en marshmallow, men sikkert er det at han er en av verdens mest populære artister. Inspirert av artister som Daft Punk og Deadmau5 har Marshmello, på tross av sin enorme suksess, klart å holde sin identitet anonym. 

Han dukket først opp i 2015 med noen remikser av Zedd og Jack Ü, men slo for alvor igjennom med debutalbumet "Joytime" i 2016, fullt støttet av DJer og produsenter som Skrillex og Tiësto. Siden har det gått bratt oppover for Marshmello, og i 2017 har han toppet listene med låtene "Silence" (feat. Khalid) og "Wolves" (med Selena Gomez), samt festivalplakater over hele verden. 

Han har rett og slett blitt en av de mest økonomisk innbringende artistene innen EDM og har hatt stor suksess med å la musikken tale for seg selv.