Nyheter
2018

Kid Astray på Klubb Kadetten

3. juli på Musikkflekken: Kid Astray + Prettyboi

22/6/2018

Kid Astray og Prettyboi setter fyr på dansegulvet på Klubb Kadetten 3. juli. Bli med å dans ut i nattetimene på Musikkflekken.

Dørene åpner 22.00. Konsertstart: 23.30

Inngang: 170 kr med festivalpass / 220 kr uten festivalpass (Aldersgrense 18 år)

Kid Astray, et indie popband fra Sandvika, kommer hjem for å spille på Klubb Kadetten! Kid AStray består av Benjamin Giørtz, Even Steine, Alex Meek, Håkon Carlin og Jakob Bechmann. Bandet har varmet opp for Imagine Dragons, turnert tungt i Europa sammen med The Wombats og gjort utsolgt headliner turné i Japan. Siden de slapp singelen "The Mess" har bandet vært i radiorotasjon siden tidenes morgen. Kid Astray slapp EP-en «Ignite» i slutten av april. Tidligere har bandet hatt seks singler listet på P3. 

Både før og etter Kid Astray skal Prettyboi lage liv på scenen. Prettyboi er et Rykkinnbasert kollektiv bestående av unge kunstnere som igjennom musikk, kunst og events jobber for å gjøre verden til et penere sted. De vil lage et totalkonsept med lyd, lys og utstilling på Flekken, og vil derfor ikke bare operere fra scenen, men sette sitt preg på hele lokalet. 

De pene guttene er: Pen Gutt, Pasha, Zervos, Samkopf, Olav, Lil Truls, Andréyun, Prettyboi Gov, Duer.

Program:

22:00-23:30: DJ (TBC)

23:30-00.30: Prettyboi

00:30-01:15: Kid Astray

01:15-02:15: Prettyboi

Om Klubb Kadetten: 

Klubb Kadetten åpner dørene kl. 22.00, når siste band runder av for kvelden på Kadettfestivalen. Klubb Kadetten holdes på Musikkflekken i Sandvika. Ta med deg festivalstemningen og bli med å dans ut i nattetimene.