Nyheter
2019

J.I.D. + Masego endelig bekreftet!

To spennende amerikanske navn til Kadetten!

J.I.D. + Masego endelig bekreftet!

Vi har allerede sluppet store navn som Cardi B og Chance The Rapper til årets plakat, men flere artister gjenstår før programmet er klart. I dag kan vi endelig dele at også rapperen J.I.D og multi-kunstneren Masego kommer til Kadettangen i sommer.

– Det er ekstra spennende nå som man ser hvordan programmet tar ordentlig form, og sommeren nærmer seg. Vi er utrolig godt fornøyde med responsen så langt, og er helt sikre på at både JID og Masego er artister som Kadetten-publikummet setter stor pris på, sier booking-ansvarlig, Toffen Gunnufsen.

J.I.D kommer fra den nye rap-hovedstaden Atlanta i USA, og har vært del av musikkollektivet Spillage Village samt jobbet tett med artister som J. Cole og DJ Khaled. Rapperen fikk mye oppmerksomhet for EP-en DiCaprio i 2015 og ble signert på J. Coles Dreamville-label. Albumene The Never Story og DiCaprio 2 har gjort ham til en av verdens mest kritikerroste rappere, og han er viden kjent for sine tekniske ferdigheter. 

Masego er et multi-talent, som både rapper, spiller saksofon og synger, når han ikke jobber som komiker eller DJ. Masego befinner seg i grenselandet mellom R&B, jazz og rap, eller «TrapHouseJazz» som han selv kaller det, og har høstet fantastiske kritikker for sin originale tilnærming til musikken. I fjor høst slapp han albumet LadyLady med singelen «Tadow», som i skrivende stund har strømmet over 50 millioner ganger på Spotify.

Disse to amerikanerne på Kadettangen kan ikke bli noe annet en fantastisk. I år har vi solgt fire ganger mer enn på dette tidspunktet i fjor, så her gjelder det å sikre seg billetten sin før det er for sent!