Nyheter
2018

Eat to the beat!

Eat to the beat – Årets nest-viktigste line-up er klar! Her er maten du kan spise på Kadetten.

Eat to the beat!

1/6/2018

Nesten like viktig som en knall artistmeny er et knall utvalg festivalmat. Og én ting kan vi i hvert fall love: Ingen skal gå sultne hjem fra Kadetten! Vi tilbyr nemlig noe for enhver smak og bankkonto. Fra vietnamesiske fristelser til svenske vafler, fra folkets popcorn til napolitansk pizza med sjel, fra tex-mex til nordisk, fra hav til fjøs og så videre og videre.

Vi satser på et bredt utvalg, også uten kjøtt med både veganske og glutenfrie alternativer. Råvarene er ferske, grytene varme og knivene slipt. Kadetten satser på mat som er grønn, fristende og variert.

Les deg sulten på Kadetten-menyen her:

Fiskeriet

Fiskeriet tilbyr ærlig, hjemmelaget mat av ypperste kvalitet, kanskje ikke overraskende, fra det store havet. Hos Fiskeriet kan du nyte varme, smakfulle fiskeretter som fish & chips, fiskesuppe og bacalao.

Pizza Paradiso
Hvert hjørne av Italia har sitt eget lidenskapelige forhold til pizza og lager den på sin en egen måte. Pizza Paradiso gjør det som i Napoli, der pizzaen faktisk ble funnet opp. Varm, hjemmelaget og autentisk pizza med et godt utvalg toppinger. Benvenuto!

Bølgen & Moi
Bølgen & Moi står bak et av landets desidert mest vellykkede restaurantkonsepter noensinne, men trives veldig godt ute blant folk også! Her får du smakfulle retter i gode porsjoner, basert på sesongvarer. B&M = godt håndverk med inspirasjon fra kunsten, nordiske rene smaker og internasjonale trender.

Los Tacos
Los Tacos er en amerikansk-mexikansk restaurant med norsk vri. Konseptet er hentet fra ulike meksikanske restauranter i San Diego — ispedd noen folkekjære ingredienser fra hele Norges favorittradisjon, “taco-fredag”. Burritos er spesialiteten, men Los Tacos tilbyr også tacos, nachos, bowls og churros.

Haralds Vaffel
Da den unge svensken Jonathan Larssons kom til Norge kunne han ikke fatte og begripe hvorfor ingen spesialiserte seg på vår nasjonalrett vafler. Løsningen ble å selge dem ut av vinduet på leiligheten, og det ble straks en kult-hit i hovedstaden. Nå driver Larsson flere filialer, og vaflene flyr ut av jernet med en rekke spennende smaker. Bluecheese, bacon og pølse i vaffel står alle på menyen under Kadetten.

Happy Time
Happy mat til happy people! Mellom konsertene rekker du fint å græbbe med deg en kebab eller pizzastykke, og Happy Time leverer varene. Fresh raskmat med det du trenger av påfyll for en lang festivaldag. Test for eksempel ut deres Norges-berømte kebabpizza for en virkelig delikatesse.

Viet Thai
Få steder serveres det like knall gatemat som i Vietnam og Thailand, med spennende sauser, grillspyd og smakfulle ruller. Enkel fingermat som gir deg et spicy spark i ganen, og som smaker ypperlig på festival.

Smoothie Factory
Det gjelder å ikke glemme ditt eget hus AKA kroppen selv om man er på festival. Med ti års erfaring har Smoothie Factory perfeksjonert kunsten å lage digg, frisk og sunn smoothie, med kun ferske og friske grønnsaker og frukter. Dette er den beste og friskeste smoothie-opplevelsen det er mulig å få, rett og slett. 

Popcorn to The People
Oh yeah! Vi gir oss ikke uten dessert, og Popcorn to The People er det perfekte sted å pleie din søte tann. Popcorn, sukkerspinn og slush i lange bananer. Hva mer kan man egentlig ønske seg på folkefest?