Nyheter
2019

Dennis Lloyd og Denzel Curry til Kadetten

Israelsk listetopper og Miami-rapper bekreftet!

Dennis Lloyd og Denzel Curry til Kadetten

Ytterligere to navn er klare for Norges beste strandfestival! Den israelske musikeren og artisten Dennis Lloyd toppet lister over hele verden med singelen «Nevermind», og den amerikanske rapperen Denzel Curry er i ferd med å bli en veldig stor stjerne.

– Dette er to artister som på hvert sitt vis kler festivalen og publikummet vårt. To sterke artister med mye integritet og karisma på scenen. Det er dessuten alltid gøy med Norges-debutanter, forteller booking-ansvarlig for Kadetten, Toffen Gunnufsen.

Dennis Lloyd kommer fra Tel Aviv i Israel, og ble en verdensstjerne med singelen «Nevermind» i 2016. Låten gikk til tredjeplass på VG-lista. Men musikeren, produsenten, sangeren, låtskriveren og multi-instrumentalisten Lloyd, har en lang rekke andre ess i ermet i form av gode låter og utstråling på scenen. Nå reiser han verden rundt på det som ser ut som en evigvarende turné, men Kadetten blir hans første stopp i Norge.

Denzel Curry kommer fra Florida, USA og har blant annet bodd sammen med nylig avdøde XXXTentacion. Curry var medlem av gruppa Raider Klan, men det var først i 2018 at det endelige gjennombruddet kom med albumet TA13OO, som mottok glitrende kritikker. På albumet dukker også Kadetten-klare J.I.D opp, og med sin originale stil er Denzel Curry selve beviset på hvor langt Soundcloud-rappen har kommet på få år.