Nyheter
2019

Cardi B med eksklusiv konsert på Kadetten!

Rap-dronningen gjør sin eneste festivalkonsert i Norge på Kadettangen i sommer.

1/2/2019

Cardi B var på vei til Norge i fjor, men måtte avlyse konserten grunnet barnefødsel. I år er hun tilbake, større og bedre enn noen gang, og tar med seg en rekke Billboard-rekorder for å bevise akkurat det. Med låtene «Bodak Yellow», «I Like it» og «Girls Like You» (med Maroon 5) har hun befestet seg som en av verdens beste rappere.

– Vi er fryktelig stolte over at Cardi B velger seg Kadetten som eneste konsert i Norge i år. Hun er en av verdens største rappere akkurat nå, og har blitt et fenomen helt utenom det vanlige, både kunstnerisk og kommersielt. Her gjelder det å forte seg med å sikre billetter, sier Toffen Gunnufsen, booking-ansvarlig i Kadetten.

Vi gleder oss enormt mye til å ta i mot Cardi til Sandvika. For å oppleve hennes eneste festivalkonsert i Norge i år, er det lurt å kjøpe billetter allerede nå.

VENNEPASS - KUN UT FREDAG 08.02

Vi har lagt ut et begrenset antall festivalpass til redusert pris. Kjøp to eller flere Vennepass for kr 1 290 + avgift. (ordinær pris kr 1550 + avgift). Få med deg artister som Cardi B, Rae Sremmurd, Chance the Rapper og Brockhampton på Kadetten i sommer! Tilbudet varer kun ut til fredag 8. februar 23:59.