Nyheter
2020

KADETTEN 2020 ER AVLYST

Regjeringen har vedtatt et forbud mot arrangementer med over 500 personer til og med 1. september. Vi må med tungt hjerte meddele at Kadetten 2020 er avlyst

KADETTEN 2020 ER AVLYST

25/4/2020

Kadetten har gått med et ørlite håp om å få gjennomført årets festival, men i dag kom beskjeden vi dessverre ikke råder over. Alle store arrangementer med over 500 personer er avlyst frem til 1. september. For oss, vårt publikum, og vårt crew er dette utrolig trist. Vi i Kadetten har gledet oss lenge til å arrangere Kadetten 2020 og ønske dere velkommen til årets feteste lineup. På årets Kadetten-plakat stod artister som: Meek Mill, Burna Boy, Roddy Ricch, Gucci Mane og Doja Cat for å nevne noen.

Det er med andre ord med tungt hjerte vå må nå meddele at Kadetten 2020 er avlyst. Dette skjer nå på bakgrunn av myndighetenes retningslinjer som følge av COVID-19. Vi stoler på at de tar trygge avgjørelser, og stiller oss bak alle tiltakene som er iverksatt i denne nasjonale dugnaden for å begrense smittespredning.

Vi vil komme tilbake til dere med mer informasjon om en refusjonsordning, innen 15. mai!

Kadetten ønsker å takke alle samarbeidspartnere, leverandører, artister, stab og frivillig for alt de har gjort og planlagt sammen med oss siden i fjor sommer. En spesiell takk også til dere, vårt fantastiske publikum for deres støtte, forståelse og for at dere har tatt festivalen så godt i mot.

#Tavarepåhverandre, stay safe og vask hendene! ❤