Nyheter
2019

Advarsel mot privat billettsalg

Se opp for falske billetter til Kadetten!

11/2/2019

Vi har mottatt flere henvendelser fra publikum som ønsker å verifisere billettene de har kjøpt privat fra enkeltpersoner. Dette er noe vi ikke kan sjekke før vi åpner innbytte til armbånd i juli. Dette er fra publikum som er redd for at de har blitt svindlet. Strekkoden på billetten din kan kun benyttes én gang, og flere svindlere utnytter billettkjøpere ved å selge lik billett til flere personer, slik at en risikerer å komme til billettscanneren vår og få beskjeden om at billetten allerede er brukt.

Kadetten har varslet politiet angående dette.

Kadetten selger kun festivalbilletter gjennom sin billettleverandør Hoopla på nett.
Dersom du skal kjøpe billett av en enkeltperson anbefaler festivalen at du møter vedkommende  ved inngangen til festivalen, der man skanner billetten for armbånd og vippser pengene over dersom billetten er gyldig.

I det siste har vi fått høre at flere utgir seg for å være ansatt av Kadetten, og selger billetter til redusert pris. Dette er ikke sant. Det er ingen i Kadetten sin organisasjon som har tilgang til reduserte billetter. Husk at det også er ulovlig å videreselge billetter til en høyere pris enn ordinærpris.

Vær forsiktig på hvem du kjøper billett av og still krav til selgerne. Den sikreste løsningen er å kjøpe direkte fra Hoopla og ikke av enkeltpersoner eller andre.

Her finner du Kadettens offisielle billettside.