Frivillig

Frivillig

De frivillige det viktigste og mest verdifulle vi har. Vi trenger dyktige og dedikerte mennesker for å kunne gjennomføre Kadetten!

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Av alle de verktøyene som vi har på Kadetten, så er de frivillige det viktigste og mest verdifulle vi har. Vi trenger dyktige og dedikerte mennesker for å kunne gjennomføre Kadetten. 

Les mer her om hva du kan gjøre, og meld deg inn!

Hva får jeg?

 • Gratis festivalpass
 • Nye bekjentskap
 • Verdifull erfaring
 • Mat & drikke i løpet av dine vakter
 • Frivilligfester
 • Mer info mottas etter registrering

Hva forventer vi av deg?

 • ‍At du møter opplagt og edru på jobb
 • ‍At du løser arbeidsoppgaver etter beste evne
 • ‍At du er positiv og høflig mot de du møter i løpet av ditt skift
 • ‍At du har fylt 18 år innen festivalstart
 • ‍At du jobber to skift
 • ‍Hver vakt er beregnet til å være 8 timer. 
 • Noen av stillingene har også kun ett 12 timer skift.

  Litt om stillingene:

Trivselsvakter:

Som trivselsvakt består oppgavene å ivareta sikkerheten og trivselen til alle målgrupper på festivalen. Du skal være synlig på området, og sørge for at alle trives og har det bra. Viktig å være imøtekommende da man må regne med å få endel henvendelser og spørsmål fra deltakerne på festivalen. Det mest vanlige i denne stillingen er at du står på faste poster. For deg som ønsker å være en del av trivselsvakttsteamet er stikkord som: høflighet, tydelig, pliktoppfyllende, smilende og serviceinnstilt viktige. Her kreves det at du jobber et skift x 12 timer.

Bar:

Er du over 18 år og har erfaring fra å jobbe i bar? Til våre barer trenger vi serviceinnstilte og effektive bartendere og runnere. Du må like å jobbe i høyt tempo. Arbeidsoppgavene vil være å tappe øl, varepåfylling og rydding. Her kreves det at du jobber et skift x12 timer.

Presserunner: 

Her vil det hovedsakelig dreie seg om å være runner for pressekontoret. Som for eksempel å ta på seg ulike fotooppdrag. Derfor ønsker vi at du har erfaring med foto og helst eget fotoutstyr. (Rigging av kontor, løsningsorientert). Her kreves det at du jobber to skift x 8.

Akkreditering:

Ditt ansvar er å ta imot festivalbilletten og bytte det i festivalarmbånd. Du blir festivalens ansikt utad, og den første som publikum møter på festivalen, derfor er det meget viktig at du er serviceinnstilt og takler hektiske perioder, mens du samtidig smiler. Her kreves det at du jobber to skift x 8

Identitet:

Er du kreativ? Identitetsgruppa har ansvaret for det estetiske på Kadetten. Her skal det spikres, males, bæres, løftes, stiftes, teipes, sages og smile i sola. Jobben er for det meste før festivalen

Miljøverter:

Ønsker du å være med å påvirke festivalpublikum til å bli mer miljøbevisst? Vi leter etter engasjerte frivillige som er villig til å ta i et tak for at området er ryddig og presentabelt før under og etter festivalen og være et godt forbilde for festivaldeltakerne. I så fall ønsker vi deg som en del av vårt superteam. Her kreves det at du jobber to skift x 8

Handel:

Lyst å være med i et lite, sammensveiset team? Dere vil være handelansvarlig sin høyre hånd og sørge for at alle de som er inne og selger mat og lignende i handlegata har det de trenger. Her kreves det av de som søker denne rollen at man har stå på vilje, er serviceinnstilt og gjerne har erfaring innen serviceyrket. Her kreves det at du jobber to skift x 8.

Frivilligteam:

Vil du være med å skape god stemning i blant de frivillige? Gi en klem, is eller vann? Dette er en viktig rolle. Her skal vi holde motivasjonen til våre frivillige kollegaer oppe og møte dem et smil når de sjekker inn. Vi ser også etter et knippe frivillige som kan jobbe en tid før festivalen med blant annet planlegging, rekruttering og oppfølging. Ønskede kvalifikasjoner: Evne til å jobbe selvstendig og i team, omsorgsfull, organisatoriske evner, strukturert og erfaring fra event er en fordel. Her kreves det at du jobber to skift x 8.

Kaospilotene:

Som en underavdeling i vårt frivilligteam har vi i år behov for noen mennesker som har evnen til å være problemløsere og steppe inn der det trengs. Kaospilotene kaller vi disse frivilligrollene. Her trenger vi frivillige som har en relevant kompetanse som snekker, rørlegger, trøkkfører, elektriker eller kan skru bil/båt/lastebil. Men det er ikke et krav. Her kreves det at du jobber to skift x 8. Merk søknaden med Handy.

Transport:

Henter og bringer utstyr og alt vi måtte behøve.

Backstage:

Vi har ansvaret for backstage, den skal bygges, den skal dekoreres, god mat skal bli laget til artistene og de skal transporteres. 

Hovedoppgaver backstage:

 • Runner: du fikser det som fikses kan forløpende.
 • Hospitality: du lager deilig mat til artistene og passer på at garderober er fine og flotte 
 • Transport: henter og bringer artister (20 år)
 • Dekor: du er kreativ og lager et hyggelig backstage omårde med fine
  møbler og pynt 
 • Rigg: du hjelper til å sette opp backstage , du bør helst ha litt erfaring med festival, være hardtarbeidene, punktlig og blid, samt være flink til å følge instrukser. Så gjerne merk i søknaden din hva du har mest lyst til å jobbe med.

Superfrivillig:

Ønsker du mer kompetanse innen festivalproduksjon? Er du en problemløser som har erfaring med arrangement og ønsker å yte en ekstra innsats for at Kadetten skal bli årets høydepunkt? Fyll ut skjemaet og bli med som superfrivillig på årets festival.

Fortell oss hva du har lyst til å jobbe med, og send inn søknad via dette skjemaet.


Finner du ikke informasjonen du leter etter, kan du sende mail til :
frivillig (at) kadetten.no