Frivillig

NÅ ER VI SÅ HELDIGE AT DET ER FULLT PÅ ALLE POSTER, MEN DU KAN FORTSATT MELDE DEG PÅ VENTELISTE UNDER:

Av alle ressursene vi har på Kadetten, er de frivillige det aller viktigste og mest verdifulle vi har. Vi trenger dyktige og dedikerte mennesker til å hjelpe oss med gjennomføringen av Kadetten 2022.  

 

Sett deg på venteliste her: REGISTRER

Hva får jeg?

  • Gratis festivalpass
  • Nye bekjentskap
  • Verdifull erfaring
  • Mat og drikke mens du er på jobb

 

Hva forventer vi av deg?

  • At du har fylt 18 år innen festivalstart
  • At du møter opplagt og edru på jobb
  • At du løser arbeidsoppgaver etter beste evne
  • At du er positiv og høflig mot de du møter i løpet av ditt skift
  • At du jobbet ett skift på 12 timer

 

Litt om stillingene: 

 

Billett- og akkreditering: (FULLT)

Ditt ansvar er å ta imot festivalbilletter og bytte dem til festivalarmbånd. Du blir festivalens ansikt utad, og den første som publikum møter på festivalen. Derfor er det veldig viktig at du er serviceinnstilt og takler hektiske perioder godt, alltid med et smil om munnen.

Her kreves det at du jobber ett skift på 12 timer

 

Bar og servering (FULLT)

Til våre barer og serveringsboder trenger vi serviceinnstilte og effektive medarbeidere som liker å jobbe i høyt tempo. Erfaring kan være en fordel, men er ikke nødvendig da du vil få opplæring i alt du trenger å kunne fra din barleder. Om du har relevant erfaring, fortell oss det i søknadsskjema.

 

Her kreves det at du jobber ett skift på 12 timer.

 

 

Frivilligtrivsel og catering (FULLT)

Vil du være med å skape god stemning blant de frivillige? Gi bort en klem, en is eller vann? Vi trenger gledesspredere til å gå trivselsrunder på festivalområdet, for å holde motivasjonen til våre frivillige kollegaer og festivalens ansatte oppe. Det må sørges for at ingen er sultne og at alle har det bra. 

 

Her kreves det at du jobber ett skift på 12 timer.

 

Kaospilotene (FULLT)

Er du usikker på hva du vil melde deg som, eller ønsker du å brukes der det er størst behov? Vi har behov for en gruppe mennesker som kan være våre problemløsere, samt steppe inn der det trengs. Tar du utfordringer på strak arm, og synes det er gøy å gjøre mye forskjellig? Har du jobbet som frivillig tidligere, og synes flere av arbeidsoppgavene er morsomme? Da er dette kategorien for deg! Om du har relevant erfaring, fortell oss det i søknadsskjema. Dette er ikke et krav for å søke som kaospilot, men kan være en fordel.

 

Det kreves at du jobber ett skift x 12 timer.

 

Dekor og identitet (FULLT)

Er du kreativ og glad i dekor? Identitetsgruppa har ansvaret for de testetiske på Kadetten. Her skal det spikres, males, bæres, løftes, stiftes, teipes, sages og smiles i sola. Om du har relevant erfaring, fortell oss det i søknadsskjema.

 

Jobben er i hovedsak i forkant av festivalen og det kreves at du jobber to skift x 8 timer. 

 

Arenarigg (FULLT)

Som en del av riggegruppa er du med på å gjøre festivalområdet klart til festivalstart. Dette innebærer blant annet å bygge barer og utsalgssteder, sette opp gjerder, skilt og telt. Etter festivalen skal alt rigges ned igjen, så vi forlater Kadettangen like fin som da vi kom. Rigging egner seg for deg som ikke har ryggskader eller lignende. Her går du brukt hele kroppen, samtidig som du ser veldig konkret fremgang og blir brun i sola.

 

Jobben er i hovedsak i forkant av festivalen og det kreves at du jobber to skift x 8 timer. 

 

Salgsbod (FULLT)

I salgsboden vår selger du merch eller andre varer vi skal tilby publikum. Her må du klare å holde oversikt over varelager og salg. Vi ser etterdeg som er glad effektiv, serviceinnstilt og glad i kundebehandling. Erfaring fra tidligere i for eksempel butikk er en fordel, men ikke et krav. Har du relevant erfaring, fortell oss det i søknadsskjema.

 

Her kreves det at du jobber ett skift på 12 timer.

 

Miljø og renhold (FULLT)

Ønsker du å være med å påvirke festivalpublikum til å bli mer miljøbevisst? Vi leter etter engasjerte frivillige som er villig til å ta i et tak for at området er ryddig og presentabelt før, under og etter festivalen. Arbeidet foregår stort sett inne på festivalområdet, så her får du føle på stemningen mens du jobber.

 

Det kreves at du jobber to skift x 8 timer.

 

Trivselsvert (FULLT)

Som trivselsvert er du med på å sørge for at gjestene føler seg trygge og godt ivaretatt på festivalområdet. Det er viktig å være imøtekommende, da man må regne med å få endel henvendelser og spørsmål fra festivaldeltakerne.Det mest vanlige i denne stillingen er at du står/sitter på en fast post. For deg som ønsker å være en del av trivselsvertteamet er stikkord som høflig, tydelig, smilende og serviceinnstilt viktige. Du jobber sammen med et profesjonelt sikkerhetsselskap som tar seg av potensielle konfrontasjoner.  

 

Her kreves det at du jobber et skift x 12 timer.

 

 

 

NB! Når du har registrert seg som frivillig mottar du meldinger gjennom vårt frivilligsystem Arkon. Noen ganger havner mailer dermed i «spam»-mappa i innboksen din. Følg derfor med der for å få med deg viktige beskjeder fra oss!

Les vilkårene våre for frivillige før du søker. LES MER

Finner du ikke informasjonen du leter etter, kan du sende mail til: frivillig@kadetten.no

Eller besøk facebook-gruppa vår her: Frivillige