Frivillig

Frivillig

De frivillige det viktigste og mest verdifulle vi har. Vi trenger dyktige og dedikerte mennesker for å kunne gjennomføre Kadetten!

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Av alle verktøyene vi har på Kadetten, er de frivillige det aller viktigste og mest verdifulle vi har. Vi trenger dyktige og dedikerte mennesker til å hjelpe oss med gjennomføringen av Kadetten 2019. 

Les mer her om hva du kan gjøre, og meld deg inn!

Hva får jeg?

 • Gratis festivalpass
 • Nye bekjentskap
 • Verdifull erfaring
 • Mat & drikke i løpet av dine vakter
 • Frivilligfester
 • Mer info mottas etter registrering

Hva forventer vi av deg?

 • At du har fylt 18 år innen festivalstart
 • At du møter opplagt og edru på jobb
 • At du løser arbeidsoppgaver etter beste evne
 • At du er positiv og høflig mot de du møter i løpet av ditt skift
 • At du enten jobber to skift på 8 timer eller ett skift på 12 timer (se stillingsbeskrivelsene under)
Litt om stillingene:

Trivselsvakter:

Som trivselsvakt består oppgavene av å ivareta sikkerheten og trivselen til alle målgrupper på festivalen. Du skal være synlig på området og sørge for at alle trives og har det bra. Det er viktig å være imøtekommende, da man må regne med å få endel henvendelser og spørsmål fra festivaldeltakerne. Det mest vanlige i denne stillingen er at du står på en fast post. For deg som ønsker å være en del av trivselsvakttsteamet er stikkord som høflig, tydelig, pliktoppfyllende, smilende og serviceinnstilt viktige. Her kreves det at du jobber et skift x 12 timer.

Bar:

Til våre barer trenger vi serviceinnstilte og effektive bartendere og runnere som liker å jobbe i høyt tempo. Erfaring kan være en fordel, men er ikke nødvendig da du vil få opplæring i alt du trenger å kunne fra din barleder. Arbeidsoppgavene vil være å tappe øl, varepåfylling og rydding. Her kreves det at du jobber et skift x 12 timer.

Akkreditering:

Ditt ansvar er å ta imot festivalbilletter og bytte dem til festivalarmbånd. Du blir festivalens ansikt utad, og den første som publikum møter på festivalen. Derfor er det meget viktig at du er serviceinnstilt og takler hektiske perioder godt, alltid med et smil. Her kreves det at du jobber to skift x 8 timer. 

Identitet:

Er du kreativ og glad i dekor? Identitetsgruppa har ansvaret for det estetiske på Kadetten. Her skal det spikres, males, bæres, løftes, stiftes, teipes, sages og smiles i sola. Jobben er i hovedsak i forkant av festivalen og det kreves at du jobber to skift x 8 timer. 

Miljøverter: 

Ønsker du å være med å påvirke festivalpublikum til å bli mer miljøbevisst? Vi leter etter engasjerte frivillige som er villig til å ta i et tak for at området er ryddig og presentabelt før, under og etter festivalen. Arbeidet foregår stort sett inne på festivalområdet, så her får du føle på stemningen mens du jobber. Det kreves at du jobber to skift x 8 timer.

Handel: 

Har du lyst til å være med i et lite, men sammensveiset team? Dere vil være handelansvarlig sin høyre hånd og sørge for at alle som er inne og selger mat og lignende i handlegata har det de trenger. Her kreves det stå-på-vilje og at du er serviceinnstilt. Erfaring fra serviceyrket er et pluss. Her kreves det at du jobber to skift x 8 timer.

Frivilligteam: 

Vil du være med å skape god stemning blant de frivillige? Gi bort en klem, en is eller vann? Vi trenger gledesspredere til å gå trivselsrunder på festivalområdet, for å holde motivasjonen til våre frivillige kollegaer og festivalens ansatte oppe. Det må sørges for at ingen er sultne og at alle har det bra. Her kreves det at du jobber to skift x 8.

Kaospilotene: 

Er du usikker på hva du vil melde deg som, eller ønsker du å prøve litt av hvert? Vi har behov for en gruppe mennesker som kan være våre problemløsere, samt steppe inn der det trengs. Her trenger vi også frivillige som har en relevant kompetanse, for eksempel som snekker, rørlegger, trøkkfører, elektriker eller noen som kan skru bil/båt/lastebil. Dette er ikke et krav for å søke som kaospilot, men kan være en fordel. Det kreves at du jobber to skift x 8 timer. Merk søknaden med Handy om du har kompetanse som nevnt i eksemplene over.

Transport: 

Henter og bringer utstyr og alt vi måtte behøve. Her kreves det at du jobber to skift x 8 timer.

Presserunner:  

Her vil det hovedsakelig dreie seg om å være runner for pressekontoret. Som for eksempel å ta på seg ulike fotooppdrag. Derfor ønsker vi at du har erfaring med foto og helst eget fotoutstyr. (Rigging av kontor, løsningsorientert). Her kreves det at du jobber to skift x 8 timer.

FULLT // Backstage:

Backstage skal bygges, dekoreres, og bemannes: god mat skal bli laget til artistene og de skal transporteres. Her er relevant erfaring et absolutt krav. Fortell oss hva du kan bidra med i søknaden. Som frivillig på backstage kreves det at du jobber to skift x 8 timer. 

Hovedoppgaver backstage:

 • Runner: du fikser det som fikses kan forløpende.
 • Hospitality: du lager deilig mat til artistene og passer på at garderober er fine og flotte 
 • Transport: henter og bringer artister (20 år)
 • Dekor: du er kreativ og lager et hyggelig backstage-område med fine
  møbler og pynt 
 • Rigg: du hjelper til å sette opp backstage , du bør helst ha litt erfaring med festival, være hardtarbeidene, punktlig og blid, samt være flink til å følge instrukser. 

Gjerne merk søknaden din med hva du har mest lyst til å jobbe med.

Superfrivillig:

Ønsker du mer kompetanse og et nettverk innen festivalproduksjon? Er du en problemløser som har erfaring med arrangement, som ønsker ekstra ansvar og vil yte en ekstra innsats for at Kadetten skal bli årets høydepunkt? Fyll ut skjemaet og bli med som superfrivillig på årets festival. Du kommer til å bli kontaktet i forkant av festivalen slik at vi kan avtale arbeidstider og oppgaver. 

Fortell oss hva du har lyst til å jobbe med, og send inn søknad via dette skjemaet.


Finner du ikke informasjonen du leter etter, kan du sende mail til :
frivillig (at) kadetten.no