Skip to main content
Homepage

Festivalen har 16 års aldersgrense. VIP-området har 20 års aldersgrense.

 

Det vil være forskjellig armbånd for over og under 18 år, og det er kun de med «over 18-armbånd» som har adgang i barene som serverer alkohol, du må kunne fremvise ID. Aldersgrensen gjelder ved første festivaldag, tirsdag 2. juli 2024. Du må altså ha fylt 16 år før eller på denne dagen for å slippe inn på festivalen, det er ingen vergeordning og hjelper ikke at du fyller samme år. Festivalen aksepterer følgende legitimasjon: Postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Kadetten står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.

 

Husk ID!

Vår eneste offisielle billettpartner er Ticketmaster. Vi advarer mot å kjøpe billett på andrehåndsmarkedet eller fra andre leverandører. Billetten du kjøper byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet. Festivalpasset gjelder for alle festivalens dager, er personlig og kan ikke deles med flere eller byttes til dagsbilletter/dagsbånd.

Det blir solgt billetter til VIP-område på festivalen, det har en nedre aldersgrense på 20 år.

Billetten inkluderer:

* Eget område med god utsikt

* Egen bar

* Egne toaletter

* Egen inngang

Kadetten er en festival og endringer i programmet kan forekomme. Billetter kan kun refunderes ved en eventuell totalavlysning av festivalen, men det gis ikke refusjon knyttet til endring av line-up/artister.

Ja, vi setter opp en variert foodcourt med mange flotte utsalg. Mer informasjon kommer.

Dersom du ønsker å dekke Kadetten kan du søke om presseakkreditering via skjema som kommer her. Vi håper på din forståelse for at vi har en begrenset kapasitet til akkreditering. For øvrige pressehenvendelser kontakt: lars.baade@theosloway.no

De første artistene slippes onsdag 24. januar - følg med i våre kanaler!