$uicideboy$ (US)

New Orleans-duoen $uicideboy$ er aktuelle med nytt album, og vender tilbake til Norge for første gang siden utsolgt hus på Rockefeller i 2018.  

Fetterne Ruby Da Cherry og $lick $loth har kjent hverandre siden de var små – og har siden 2014 utgjort den ikoniske rapduoen $uicideboy$. Duoen har vakt oppsikt med den 10-delten serien «Kill Your$elf», med titler som «The $uicide $aga» og «Re$urrection». De to multikunstnerne produserer beats, videoer, styrer det visuelle uttrykket og designer merch.

Musikalsk hadde de to veldig ulik utgangspunkt – Ruby startet opp med en interesse for punkrock og band som Misfits og Minor Threat, mens $lick var DJ og låtskriver. Kombinasjonen av de to artistene resulterte i en mørk og trapbasert undergrunnsrap – horroraktig og okkult, basstungt og atmosfærisk.

Den produktive duoen har gitt ut en rekke EP-er og album, samt spilt konserter verden over, blant annet på utsolgt Rockefeller i Oslo. Nå er de aktuelle med albumet «Long Term Effects of SUFFERING», som debuterte på en syvende plass på Billboard 200.