Stefflon Don (UK)

Stefflon Don har vakt furore med sin direkte, tøffe og kompromissløse stil, og har allerede skrevet en rekordkontrakt med plateselskapet Universal og samarbeidet med Drake og French Montana. Hun har av flere blitt kalt «den engelske Nicki Minaj» og driver dessuten sitt eget plateselskap og regisserer sine egne musikkvideoer.

Stephanie Allen ble født av jamaicanske foreldre i Birmingham, men vokste opp i Rotterdam i Nederland. Som 14-åring flyttet hun til London og begynte sin karriere som rapper. Hun samarbeidet med en rekke store hiphop/RnB-artister, før hun slo igjennom for fullt med miksteipen "Right Thing" i 2016.  Året etter klatret hun høyt på listene med låter som "Hurtin’Me" (feat. French Montana) og Jax Jones’ "Instruction".

Ryktene skal ha det til at hennes samarbeid med Drake snart kommer ut, og at Dons debutalbum er like rundt hjørnet. Hun driver dessuten sitt eget plateselskap og regisserer sine egne musikkvideoer. Stefflon Don er en artist som både er uredd og original. Hun er ikke redd for å blåse publikummet sitt av banen, og rapper om viktige temaer på sin helt unike måte.