Artister

Roddy Ricch

Comptons siste sensasjon med sin første konsert i Norge.

Roddy Ricch

Å forbause seg over hvor unge og suksessfulle dagens rappere er begynner ironisk nok å bli gammelt. Fortil tross for sine 21 år har Roddy Ricch prestert å velte pop-prinsen Justin Bieber av Billboard-tronen. Per denne pressemeldingen så er albumet hans; Please Excuse Me For Being Antisocial øverst på Billboard 200 over mest streamede album. Som om ikke det var nok så er singelen «The Box» på sin andre uke på Hot100-listen. Rapperen slår blant annet storheter som Drake, Post Malone, JustinBieber og Maroon 5.

Det kan virke som Roddy Ricch traff gull fra første prosjekt. Albumet Feed tha Streets (2017) Sammen med låten «Die Young», snekret sammen av superprodusent London on da Track sikret Ricch sin første platinum hit og oppmerksomhet fra nylig avdøde Nipsey Hussle. Det er den melodiske stilen til Ricch som kombinerer sørstats trap medmed gangsterrapen fra Compton som har gjort 21 åringen et navn å følge med på. Nylig postet rapperen et bilde med han og Compton-legende Kendrick Lamar i studio som fikk nettet til å spekulere i et eventuelt samarbeid mellom de to.

Ricch medvirket på2018-albumet til Meek Mill Champions. Og Meek returnerte tjenesten med å bli 2019-låten «Peta» Er det lov å håpe på at Roddy Ricch får med seg Mill når begge spiller på årets festival?

Rodrick Wayne Moore Jr.kjent som Roddy Ricch er rapper og låtskriver signert på prestisjefylte Atlantic Records. Han begynte å skrive låter og rappe for alvor da han var 16 og nevner artister som Future, Meek Mill og Young Thug blant inspirasjonene sine. Før han slapp sitt offisielle studioalbum, ga Roddy Ricch ut mikstapene Feed Tha Streets I & II.

I 2019 slapp hanstudiodebuten Please Excuse Me For Being Antisocial som blant annet medvirket Meek Mill, Lil Durk, Ty Dolla $ign og A Boogie Wit a Hoodie. Albumet sikret han to Grammy-nominasjoner og en seier for beste rap opptreden med låten «Racks In The Middle».