Rema (NG)

Rema er allerede en superstjerne! Han er hyllet av storheter som Barack Obama og Drake, og sangene «Iron Man» og «Dumebi» har endret gamet. Rema har vist kunnskap og talent som overgår hans unge alder, og baner vei for sin generasjon og Afrobeat-sjangeren verden over. Det kan for noe virke som han oppnådde suksess over natten, men den musikalske reise hans begynte som tiåring i kirken.

DivineIkubor, som han egentlig heter, er født og oppvokst i Benin City i Nigeria. Han slo gjennom kommersielt på grunn sin imponerende vokal, unike sjangerblanding og evnen til å være seg selv. Rema samarbeidet med artister som Skepta, Jae5 ogJustine Skye. Han har tidlig i sin karriere prydet forsidene av The Fader og Dazed & Confused, og fortsetter å bygge sin merittliste gjennom blant annet å bli kåret til en av Apple Music sine Up Next artister i 2020, ved å bli endel av soundtracket til FIFA 2021 og hyppig rotasjon på en rekke radiokanaler.

Det er ingen tvil om at Rema er en av de mest omtalte artistene fra Vest-Afrika om dagen, og vi gleder oss til å følge med på fortsettelsen!