Rae Sremmurd (US)

Rae Sremmurd har lenge vært blant de mest spennende artistene fra den livlige musikkscenen i Atlanta, og det er ekstra moro at de har skapt suksess med sin nyskapende og kvalitetssikre musikk. 

På scenen er de to et fyrverkeri. Swae Lee og Slim Jxmmi startet Rae Sremmurd i 2013, da de tok navnet fra sitt eget plateselskap og stavet det baklengs (EarDrummers). I samarbeid med den svært ettertraktede superprodusenten Mike WiLL Made-It debuterte duoen med albumet Sremm Life i 2015, til gode listeplasseringer og kritikker, men først da de slapp oppfølgeren SremmLife 2, og fikk sin første Billboard-ener med singelen “Black Beatles” (feat. Gucci Mane), ble Rae Sremmurd verdensstjerner.

Internett-farsotten #MannequinChallenge ble et globalt fenomen høsten 2016, bestående av videoer der deltakerne fryser til is mens “Black Beatles” spilles i bakgrunnen. Beatles-legenden Paul McCartney var blant dem som tok utfordringen.

I fjor slapp Rae Sremmurd SR3MM, et trippelalbum som for alvor viste guttenes kreative evner og musikalitet i storformat. Albumet fikk glitrende anmeldelser, og viste vei mot et nytt kapittel i Swae Lee og SlimJxmmis karriere.

Snart kan du se duoen på Kadettangen, vi gleder oss!