Patski Love

Patski Love (37) fra Oslo har i over 15 år herjet hovedstaden, Norges ganske land og verden rundt på egne ben eller med sitt prisvinnende og anerkjente klubbkonsept Juicy (som han utgjør med maker Chris Stallion). I tillegg til dette er han høyaktuell med sitt nye prosjekt JCY som er signert med Warner Music og i disse dager herjer over kloden på Spotify og YouTube.  

Som DJ har Patski vært å finne på alt fra Blå til Justisen, Jaeger, Stratos, Villa og alle andre bra klubber i Oslo til Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø, Stavanger videre til Tyskland, England, Frankrike, Danmark og Sverige. Patski har spilt mange av de feste klubbene i New York som 1 O.A.K., Mister H (Mondrian Soho), The Rub (Southpaw), Butter og The Eldridge, på Drais (W Hotel), Trousdale og Dance Right på La Cita i Los Angeles, Sunset Lounge på Mondrian i Miami, samt Insert Coins og TAO i Las Vegas. I årene før Juicy startet Patski opp på legendariske HeadOn som gjeste-DJ på blant annet HeadNod og Love Hangover på andre halvdel av 90-tallet før han startet sine første klubbkonsepter Limited Edition og Club Deluxe på Neon i Hegdehaugsveien på slutten av 90-tallet.  

Med bakgrunn fra Hip Hop, hjerte i Soul, passion for Disco og kjærlighet til House kan Patrick, som moren hans kaller han, sette fyr på hvilket som helst dansegulv. Patski har spilt med og delt scener med storheter som DJ Jazzy Jeff, DJ Premier, Diplo, Major Lazer, Grandmaster Flash, Robyn, The Magician, Steve Aoki, Run-DMC, Ice Cube, Dimitri From Paris, Nas og hundrevis av andre artister og DJ's. Festmakeren har ogsså spilt på festivaler som Fresh Island i Kroatia, Slottsfjell, Stavernfestivalen, Hove, Øya, Palmesus, Oslo Live og Quart. På event-fronten har gjør Patski jevnlig store arrangementer i inn- og utland for kunder som ELLE, Porsche, Nobel fredsprisutdeling, Nike, Reitan Servicehandel, H&M, Bik Bok, IKEA, adidas og MTV, for ikke å snakke om 40-årsdagen til Kronprins Håkon på Skaugum sammen med Calvin Harris. Patski Love har også en rekke ganger stått på scenen i Oslo Spektrum, Sentrum Scene, Rockefeller og har gjort det meste man kan gjøre som DJ