Artister

Lil Tecca

Kadetten sikrer 17 år gamle Lil Tecca til årets festival!

Lil Tecca

Når en 17 år gammelrapper med tannregulering har nesten en halv milliard streams på en av sinelåter så kan det få deg til å tvile på egne livsvalg. Den unge Lil Tecca fraNew York er også en av Kadettens mest spennende bookinger. Det at han er født i2002 gjør han også til den yngste på plakaten.

Singelen «Ransom» sattLil Tecca på kartet. En melodisk, trap-produksjon med en vokallevering som kanminne om Lil Yachty og A Boggie Wit da Hoodie. Albumet hans We Loce YouTecca er et lekent kapittel i SoundCloud-æraen. På mange måter så har LilTecca perfeksjonert estetikken til den yngre generasjonen av rappere. Musikkener konsis og en slags mal for Soundcloud-trap slik vi kjenner den.

Der han skiller seg ut eri sin humor og avslappethet. Han har en sjelden selvsikkerhet. Nå gleder vi ossbare til å se hva Lil Tecca kan gjøre på en scene for hans første, mengarantert ikke siste norgesbesøk.

Tyler-Justin AnthonySharpe fra New York er Kadettens yngste booking. Det 17 år gamle stjerneskuddethar lite erfaring i nakken, men hvis strømmetall var en indikator påpotensiale, så kommer vi på nesten en halv milliard grunner til at Lil Tecca erpå god vei. Monsterhiten hans «Ransom» har skutt opp i stratosfæren siden hanslapp den i mai 2019. Låten havnet raskt på fjerde plass på Billboard Hot 100.