Artister

Dutty Dior

Dutty Dior

Dutty Dior har i grunnvært på en konstant opptur siden han slapp låtene «Plis» og «Fantasi». Låtersom ga han innpass hos Unge Ferrari. Samarbeidet førte til en av høydepunktenefra albumet Midt imellom Magisk og Manisk (2018) med låten «EdwardSaksehånd». Dutty Dior spiller melodisk rap som låter sterkt inspirert avartister som Travis Scott og Lil Uzi Vert. Det er lydlandskapet og følelsen somstår i fokus. Atmosfæren fikk utløp på de to prosjektene han slapp i 2019. BHDog PARA/NORMAL.

Tekstuniverset ermelankolsk og formidles med tunge 808’s og tung bass. Live er det vanskelig åikke fortape seg i lydlandskapet.

Kristoffer Eriemo (24)kjent som Dutty Dior er norsk rapper og låtskriver opprinnelig fra Jessheim.Han en del av SDKT-familien sammen med kollega og samarbeidspartner Isah.Sammen har de gitt ut låten «Hallo». Mye mulig 2019 ‘ største låt som forøyeblikket er streamet over 20 millioner ganger på Spotify alene. Da Isahspilte på Kadetten i fjor var duoen fremførelse av monsterhiten festivalens størsteallsangøyeblikk.

I 2019 ble Dutty Diorogså nominert til tre Spellemannspriser. Urban for PARA/NORMAL, åretslåt sammen med Isah for «Hallo» og årets gjennombrudd.

Under årets by:Larmspilte han for en fullsatt Sentrum Scene og det ble hørt nytt materiale. Så detforventes ferske låter under Kadetten 2020.