Artister

Dan Bravo

Dan Bravo

Dan Bravo (NO) - (Los Angeles, Paris, Bucharest, Stockholm). Dan Bravo gikk fra å være en lokal Oslo-dj til en produsent som raskt fikk oppmerksomhet fra plateselskaper og artister rundt omkring i verden i 2015.Via sine første uploads på Soundcloud fikk han signert låter og remixer til bla. SonyMusic, The Bearded Man samt slapp sin første singel på det legendariske plateselskapet til Armin Van Buuren - Armada Music. Med jevnlige musikk slipp, flere millioner streams/plays og support via, Soundcloud,Spotify, Blogger, Radio og mer ble Dan Bravo kåret til “Electronic Artist To Watch“ av et av Scandinavias største radio nettverk NRK P3 i 2015.

I 2016 gikk han “Viral” på Spotify og gikk hele veien opp til nr “16 i verden” med hans remix av “Geovarn - Dont Lie” som plasserte han rett under de største aktørene der ute. Som om det ikke var nok gikk han neste single “All About You” kort etter også viral og nådde “37” plass i verden.

Alt dette skjedde tidlig i hans karriere og har allerede bygget seg en liten fanbase på kort tid, spilt flere steder i verden og er godt på vei til en langsiktig musikk fremtid som Dan Bravo.I tillegg til dette er Dan Bravo en av de mest populære DJene her til lands med langt over 100 jobber i året, og er til å finne på det meste av eventer, nattklubber og festivaler. Fra West-Hollywood til Paris vet Dan Bravo og spille opp til en hvilken som helst fest og stemning.