Cherie Mwangi (NO)

Cherie Mwangi er en ung, rå kvinnelige rapper, som kan minne om amerikanske Megan TheeStallion og Saweetie med en fresh norsk twist. Hun har stor personlighet og er ikke redd for å tøye grensene, når hun beveger seg i et musikalsk landskap som ingen andre i Norge gjør i dag. Selv omtaler hun seg som «every good girls alter ego».

Cherie fikk mye omtale da hun slapp singelen «Handsfree», hennes første Universal Music.Den breiale og forfriskende debuten handler om å ta kontroll over egen seksualitet, og understreker at kvinner ikke ble skapt for å tilfredsstille menn.

Siden har hun fulgt opp med singelen «Sis», som understreker den unge rapperens motiv, hvor hun kontinuerlig bryter ned tradisjonelle normer innenfor rapkulturen og oppfordrer kvinner til å operere etter egen agenda, men fortsatt kreve respekt.Samtidig ble også «Dr. Miami (Freestyle)» og «Like Me (Freestyle)» lagt ut på sosiale medier, noe som førte til høy etterspørsel blant publikum om tilgjengeliggjøring på strømmetjenestene.