Cezinando (NO)

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos unike musikalske univers helt siden han slapp debuten «Cez 4 Prez» som 16-åring. Med utgivelser som «Noen ganger og andre» og «Et godt stup i et grunt vann», samt megahits som «Håper du har plass» og «Vi er perfekt men verden er ikke det»,har han for alvor befestet sin posisjon som en kraft å regne med på den norske musikkscenen.

 

Cezinando har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser, blant annet Spellemann i kategoriene Årets Tekstforfatter, Årets låtskriver, Årets Urban, samt Årets Album. Han har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show.

 

I 2020 slapp han sitt femte album, «Et godt stup i et grunt vann». Det gjorde seg fortjent til seksere på terningen, nominasjoner, priser og ble trukket frem som en av årets utgivelser (Aftenposten, Dagbladet). I kjølvannet av slippet spilte han to helt utsolgte konserter på Sentrum Scene i Oslo.

 

“Cezinando er virkelig noe av det mest kreativt spennende vi har i Norge, nesten uavhengig av kulturuttrykk. Denne konsertbilletten kunne kosta 10.000 kroner, og det hadde vært verdt det,” skrev NRKs anmelder da og trillet til seks på terningen.

 

Nå er det endelig klart for Cezinando i live innpakning igjen og han gleder seg til å gjeste Kadetten – med den rykende ferske utgivelsen «Samtidig» i bagasjen