B-Boy Myhre (NO)

B-BoyMyhre er prakteksempelet på en "de som vet, vet"-artist. Etter noen sporadiske singler, tok B-Boy Myhre steget frem for fullt i 2019 med låtene«Harley» og «Bank».

Høsten 2021 slapp han debutalbumet «Absolute B-Boy Music», som ble roset opp i skyene av både kritikere og fans. Klassekampen trilla seks på terningen og P3 krona han med tittelen «en av landets beste tekstforfattere». Samtidig solgte han ut sin første solo gig på Parkteatret på under én uke.

B-BoyMyhre er en mester på å skape finurlige univers, som i låta «Gammel person»,hvor han og Cezinando rapper om de gode tingene ved å bli eldre. Musikkvideoen som fulgte låta, regissert av Håkon Hoffart, ble belønnet med Spellemannpris i kategorien Årets musikkvideo.

Det ligger an til å bli nok et godt og begivenhetsrikt år for Hovseter-artisten, når han inntar flere konsertscener på nyåret med et ferskt album i bagasjen. B-Boy-fans kan glede seg. «Kanskje det fremste melodiske talentet innen norsk syngerap siden Store P.» -Martin Bjørnersen, Klassekampen.Terningkast 6.